Mijn harts verhaal

Het begin van een reis

Thuiskomen op aarde

Van jongs af aan voelde en wist ik: er is veel meer tussen hemel en aarde. Jarenlang heb ik mijn intuïtie, de verbinding met spirit en mijn helderziende gaven verborgen. Het was te intens en ik voelde me vaak vreemd en ook niet thuis hier.

Na de geboorte van mijn zoon werd ik heropend en herboren als vrouw, als moeder. Mijn helderziendheid en intuïtie werden weer geopend. Ik voelde weer intens. Ik voelde mijn ziel weer. Steeds meer kwam ik thuis in mijzelf en op deze Aarde. Ik kwam weer in contact met mijn vrouwelijkheid, lichaam en seksualiteit. Het was een achtbaan om alles weer te voelen.

Dat was nog maar het begin. Ik heb uiteindelijk mijn baan opgezegd en heb volledig JA gezegd tegen mijn missie: Vrouwen weer in contact te brengen hun innerlijke kompas systeem, diep van binnen in jouw mooie lichaam. Alle wijsheid is namelijk in jezelf aanwezig.

Heropend en herboren

Bewegend vanuit mijn enthousiasme, verlangens en ziel. Intiem zijn met jezelf is voor mij, mezelf toestaan helemaal mezelf te zijn zonder verontschuldigingen. Ruimte te geven aan mijzelf voor alles wat ik voel in mijn lichaam. Mijn lichaam steeds weer te openen voor mijn levensenergie, sexuele energie, zodat zij weer kan ontvangen.

Mijn kracht

Wat kan ik voor jou betekenen?

  • Ik voel waar er blokkades zijn in jouw lichaam en energieveld. Waar zijn trauma's in jou lichaam aanwezig? Waar stroomt de energie niet door.
  • Ik ben volledig aanwezig bij jou 
  • Ik geef jou helderheid en spiegel je in processen
  • Ik breng je weer in contact met jouw lichaam, ziel en jouw innerlijke kompas systeem
Hoe ga ik te werk?

Energie, afstemming, lichaamsbewustzijn

  • Contact maken met jouw energieveld en deze voor jou vertalen. Aanwezig zijn bij trauma, blokkades en emotie energie.
  • Ruimte om contact te maken met jouw intuïtie, jouw heldere kompas! Zodat jij jouw leven kan leiden van jou Inner Guidance en helderheid.
  • Veiligheid in jezelf te creëren om helemaal jezelf te zijn, jezelf uit te dragen en jouw Zielsmissie neer te zetten
Instagram

Volg mijn Reis

Hier ontvang je van mij inspiratie, video’s en online embodiment oefeningen!

Meer foto's en verhalen