My purpose is to open you into your
most pure self

'De kracht van bewegen vanuit jouw kern geeft jou de rode draad voor organische heling en een verzachting naar jezelf en anderen'

Helen - zuiveren - belichamen

Mooie vrouw welkom dat jij hier bent. Ik geloof dat wij van nature cyclische wezens zijn, stromend en in verbinding met de natuur. Leven om te leven, in overvloed, verbinding en liefde.

Ik ben energetisch healer, medium, embodiment coach en vooral een gids die naast jouw staat tijdens jouw unieke levensproces. Mijn kracht is om jou weer te herinneren aan jouw unieke, pure essentie. Dat je van binnenuit gaat leven. Jezelf toestaan helemaal jezelf te zijn. Met al jouw gifts en het omarmen van jouw schaduwkanten.

Waar wacht je nog op?

Willemijn is vrouwelijkheid. meevoelend, integer, zacht, oeroude wijsheid, kracht en openheid zijn een paar kenmerken van deze gouden ziel.

De Wilde Vrouw
1 op 1 sessie

Ben je klaar voor een diepe reis in jezelf?

Van verstoppen en verschuilen naar het leven leiden vanuit joy, overgave, vrouwelijk leidershap en jouw lichaam. Terugkeren naar jezelf. Herinneren wie jij bent. Mijn intentie met dit traject is dat je gaat luisteren naar jouw innerlijk weten. Jouw Helderheid. Dat is voor mij de basis om stevig te wortelen in dit leven.

De Wilde vrouw in je Zelf te openen. Jij bent namelijk jouw eigen medicijn. Het is tijd om jezelf helemaal te laten zien. Het is tijd om jouw gaven te gaan delen met de wereld. Om te gaan stralen. Je hart en intuïtie te volgen. En elke keer weer terug te komen naar jezelf.
Surrender into you, into your body, into love. So you feel there she is.

Womb Healing
1-1 sessie

Jouw levensenergie openen!Deze sessie is voor jou als je verlangt naar meer verbinding met jouw baarmoeder, hart, lichaam en ziel. We gaan zuiveren en helen van alles wat jij niet bent. Ik begeleid je in een helende reis waarin je in diepe ontspanning komt. Hierdoor sta je meer open voor jouw hogere frequency. Meer ruimte komt er voor jouw creatiekracht. Samen duiken we in de Feminine Mystery. Alles is welkom in deze sessie en je wordt ondergedompeld in liefde en zachtheid.

Licht activatie voor je lichaam

  • Deze meditatie brengt je dieper in jouw lichaam en verbindt je met jouw hogere bewustzijn, liefde en acceptatie voor jezelf.
Recensies

Mooie zielen Aan het woord

"

Mooie Willemijn, dank voor je mooie woorden, de zachtheid in je stem, je neemt mij mee… ruimte, veilige bedding, samen, zo fijn. voor het eerst sinds tijden dat ik bij volle maan een goede nachtrust heb gehad en hoe fijn te bemerken dat de warmte nog voelbaar was vanochtend. Maar zo stapje voor stapje, maak/voel ik steeds meer verbinding met m’n baarmoeder/Yoni. Vanochtend even met m’n aandacht weer daar, en ik voelde nog meer warmte stromen, het werd groter, het verspreidde zich, het glooide… (beetje warmte herken ik wel maar dat glooien niet); het ging nog eens draaien ook, een draaiende motortje als een draaiende vuurbal, zo bizar, maar wel een heel prettig gevoel, alsof iets is opgestart (motor), iets is aangewakkerd (vuur)… benieuwd hoeveel meer mijn lichaam hierop reageert.

Wat een reis hebben we gemaakt. Willemijn heeft mij geholpen om mijn intuïtie en feminine kracht nog meer in te zetten. Het naar binnen gaan, de rust vinden en tijdens meditaties kijken waar mijn ziel naar toe leidt. Kippenvel en sidderingen vreugde en liefde stroomden door mijn hele lijf. Wat een reis. Ik ben geleid naar mijn diepe zielsmissie. Buiten het feit om dat Willemijn waanzinnig veel kennis heeft, straalt ze het pure en het zachte uit van een engel. Onze wederzijdse herkenning werd zichtbaar. Sprankeling en heerlijke energie werd de rode draad tijdens de 8-weekse reis. Wat een talent om de ander te laten zijn. Vrouwelijkheid, meevoelend, integer, zacht, oeroude wijsheid, kracht en openheid zijn een paar kenmerken van deze gouden ziel. Het voelde voor mij als thuiskomen, herkenning en sereniteit.

Lieve mooie Willemijn, Ik wil je heel erg bedanken voor de magische ervaring afgelopen zaterdag. Wat een beleving! De energie voelde zo zacht, kwetsbaar en puur. Diepe dieptes heb ik aangeraakt. Niet eens zozeer in het moment zelf, maar de volgende ochtend voelde ik; oh ja, hier zit mijn heling. En het werkt nog steeds door…. wat een inzichten heb ik mogen ontvangen. Ik adem, ik vertraag, ik huil, ik ontspan en durf het toe te laten. Sinds het begin van de Corona toestand heb ik me niet meer zo dichtbij mezelf gevoeld. Ik ben dankbaar en kom heel graag weer terug!

Het was mijn eerste vrouwencirkel. Wauw, wat een energie. Het kwam wel even binnen bij mij. Ik heb nooit eerder contact gehad met mijn baarmoeder of yoni, er werd bij ons thuis nooit over gepraat. Dat ik voor het eerst menstrueerde wist ik niet wat er gebeurde. En contact maken met jezelf? Echt niet!. Ik ging weer in contact met mijn vrouwelijkheid, ik wist niet wat mij overkwam! Zoveel fijns en moois al mogen ontdekken en gisteravond kwam het besef hoe ver ik er al mee gekomen ben. Hoe ik de warmte van mijzelf mag ervaren, ook vanuit mijn baarmoeder en yoni. Ik had vandaag een shiatsu behandeling. Ze legde haar handen op mijn buik en ik ging AAN. Het stroomde verder. Ze merkte het direct op. Dank je wel Willemijn, voor deze space. Het was een intense, emotionele, fijne kennismaking

Met Willemijn beleefde ik een godinnentempel avond.
Het was een geweldige ervaring waarbij ik me weer kon verbinden met mijn sensualiteit en vrouwelijkheid.
Willemijns zachtheid en professionaliteit zorgden ervoor dat ik helemaal mezelf durfde te zijn en mijn kwetsbaarheid en sensualiteit kon tonen.
Ik werd wakker met een glimlach en het duurde lang. Elke vrouw heeft dit sowieso nodig.
Ik vind dat vrouwen op deze manier uniek en zo waardevol kunnen samenkomen. Ondersteun en laat elkaar stralen.
Dat is zo krachtig en noodzakelijk! Ik raad elke vrouw aan om zich als een godin te voelen.
Bedankt Willemijn.
Nathalie

Instagram

Volg mijn Reis

Hier ontvang je van mij inspiratie, video’s en online embodiment oefeningen!

Meer foto's en verhalen