Omarmen van alles van jezelf, leven in lijn met jouw Ziel

'Zij die ziet, zij die weet, zij die hoort in de mysterie en de onzichtbare delen van deze wereld'

De Heilige Reis

Je weet hoe wijs je bent van binnen
Je weet hoe krachtig je bent
Je weet wie jij bent
Het is tijd om jezelf helemaal te laten zien
Het is tijd om je gaven te gaan delen met de wereld
Om te gaan stralen
Om weer diep te voelen
Om je interne wijsheid te omarmen
Je hart en intuïtie te volgen
Elke weer terug te komen naar jezelf
En je wilt dit, je bent klaar om er helemaal voor te gaan
Om weer op te gaan staan, je pijn en tranen te zien als groeikracht
Je weet ook je hebt het niet alleen te doen
Je verlang naar een zachte, veilige bedding
Om weer
Jouw eigen unieke authentieke zelf te zijn
Back to you.

Elke dag kunnen terugkeren naar jouw eigen bron

Ik geloof in een wereld waarin ieder mens zijn of haar eigen uniekheid laat zien en jij jouw licht, jouw wijsheid deelt met de wereld.

We werken samen op verschillende lagen en met verschillende thema’s. Ik hou ervan om jou te begeleiden naar jouw kern, naar jouw binnenwereld. Zodat jij inzichten ontvangt en de puzzelstukjes gaan vallen. Ik werk emotioneel, energetisch, mentaal, fysiek en kosmisch vanuit mijn eigen heldere intuïtie.

De Heilige Reis is een traject om in contact te maken met jouw pure Ziel en wat jij hebt uit te dragen in dit leven. Samen gaan wij onderzoeken waar stagnatie en blokkades aanwezig zijn om dieper te kunnen verbinden met jouw intuïtie. Te leven vanuit jouw lichaam en elke keer weer terug te kunnen keren naar jouw innerlijke kompas.

Stel je voor dat:

 • Je een sterke, open en heldere verbinding hebt met jouw hogere bewust-zijn, hogere zelf, Jouw intuïtie staat AAN!
 • Je in verbinding staat met je baarmoeder. Jouw baarmoeder geeft je draagkracht, veiligheid, bedding en een enorme creatiekracht. Je luistert naar haar wijsheid.
 • Jij in de week veel ruimte maakt voor jezelf, om te zijn, om te leven. Je ervaart veel ruimte om je heen.
 • Je hebt weinig tot geen gedachten die je zorgen maken. Dit komt door de diepere verbintenis met jouw innerlijke wijsheid.
 • Jij maakt jouw eigen keuzes, stelt heldere energetische grenzen, zo blijf je jezelf voeden en geef jij uit overvloed aan anderen.
 • Je bewust bent van jouw patronen, gedragingen en overtuigingen en je weet hoe je deze kan shiften en transformeren in je dagelijkse leven.
 • Je luistert naar jouw lichaam naar haar signalen en wijsheid. je gebruikt deze elke dag om van te leren en mee te gaan met haar natuurlijke ritme.

Jouw eigen leven creëren vanuit overgave, vertrouwen en liefde.

Gedurende het traject neemt Willemijn je mee op een innerlijke reis. Want daar is jouw magie. Willemijn leidt jou in de reis van diep zelfvertrouwen, overgave, vrouwelijke wijsheid, baarmoederbewustzijn en jouw zelfhelende vermogen. Vanuit haar kwaliteiten als medium, lichaamsgerichte healer en energiewerker ondersteund zij jou in het volgen van de wijsheid van jouw lichaam en afstemmen op jouw innerlijke mysterie. In haar ruimte is elk gevoel welkom en samen bewegen we mee met pijn, trauma en weerstand.

Wat jij ontvangt:

 • Een geheel om maat gemaakt traject. Jij bent namelijk uniek en daarom gaan wij in het kennismakingsgesprek de richting, de hoeveelheid sessies en de prijs op jou afstemmen.
 • De 1-1 sessies duren 2 tot 2,5 uur en vinden plaats in mijn Yurt in Bleiswijk (Kan ook online via Zoom).
 • Je hebt overdag toegang tot mij via whatsapp voor afstemming, inzichten, helderheid of een energetische clearing.
 • Je ontvangt elke maand een meditatie en energetische oefeningen met technische en praktische uitleg
Recensies

Mooie zielen Aan het woord

"

Mooie Willemijn, dank voor je mooie woorden, de zachtheid in je stem, je neemt mij mee… ruimte, veilige bedding, samen, zo fijn. voor het eerst sinds tijden dat ik bij volle maan een goede nachtrust heb gehad en hoe fijn te bemerken dat de warmte nog voelbaar was vanochtend. Maar zo stapje voor stapje, maak/voel ik steeds meer verbinding met m’n baarmoeder/Yoni. Vanochtend even met m’n aandacht weer daar, en ik voelde nog meer warmte stromen, het werd groter, het verspreidde zich, het glooide… (beetje warmte herken ik wel maar dat glooien niet); het ging nog eens draaien ook, een draaiende motortje als een draaiende vuurbal, zo bizar, maar wel een heel prettig gevoel, alsof iets is opgestart (motor), iets is aangewakkerd (vuur)… benieuwd hoeveel meer mijn lichaam hierop reageert.

Wat een reis hebben we gemaakt. Willemijn heeft mij geholpen om mijn intuïtie en feminine kracht nog meer in te zetten. Het naar binnen gaan, de rust vinden en tijdens meditaties kijken waar mijn ziel naar toe leidt. Kippenvel en sidderingen vreugde en liefde stroomden door mijn hele lijf. Wat een reis. Ik ben geleid naar mijn diepe zielsmissie. Buiten het feit om dat Willemijn waanzinnig veel kennis heeft, straalt ze het pure en het zachte uit van een engel. Onze wederzijdse herkenning werd zichtbaar. Sprankeling en heerlijke energie werd de rode draad tijdens de 8-weekse reis. Wat een talent om de ander te laten zijn. Vrouwelijkheid, meevoelend, integer, zacht, oeroude wijsheid, kracht en openheid zijn een paar kenmerken van deze gouden ziel. Het voelde voor mij als thuiskomen, herkenning en sereniteit.

Lieve mooie Willemijn, Ik wil je heel erg bedanken voor de magische ervaring afgelopen zaterdag. Wat een beleving! De energie voelde zo zacht, kwetsbaar en puur. Diepe dieptes heb ik aangeraakt. Niet eens zozeer in het moment zelf, maar de volgende ochtend voelde ik; oh ja, hier zit mijn heling. En het werkt nog steeds door…. wat een inzichten heb ik mogen ontvangen. Ik adem, ik vertraag, ik huil, ik ontspan en durf het toe te laten. Sinds het begin van de Corona toestand heb ik me niet meer zo dichtbij mezelf gevoeld. Ik ben dankbaar en kom heel graag weer terug!

Het was mijn eerste vrouwencirkel. Wauw, wat een energie. Het kwam wel even binnen bij mij. Ik heb nooit eerder contact gehad met mijn baarmoeder of yoni, er werd bij ons thuis nooit over gepraat. Dat ik voor het eerst menstrueerde wist ik niet wat er gebeurde. En contact maken met jezelf? Echt niet!. Ik ging weer in contact met mijn vrouwelijkheid, ik wist niet wat mij overkwam! Zoveel fijns en moois al mogen ontdekken en gisteravond kwam het besef hoe ver ik er al mee gekomen ben. Hoe ik de warmte van mijzelf mag ervaren, ook vanuit mijn baarmoeder en yoni. Ik had vandaag een shiatsu behandeling. Ze legde haar handen op mijn buik en ik ging AAN. Het stroomde verder. Ze merkte het direct op. Dank je wel Willemijn, voor deze space. Het was een intense, emotionele, fijne kennismaking

Met Willemijn beleefde ik een godinnentempel avond.
Het was een geweldige ervaring waarbij ik me weer kon verbinden met mijn sensualiteit en vrouwelijkheid.
Willemijns zachtheid en professionaliteit zorgden ervoor dat ik helemaal mezelf durfde te zijn en mijn kwetsbaarheid en sensualiteit kon tonen.
Ik werd wakker met een glimlach en het duurde lang. Elke vrouw heeft dit sowieso nodig.
Ik vind dat vrouwen op deze manier uniek en zo waardevol kunnen samenkomen. Ondersteun en laat elkaar stralen.
Dat is zo krachtig en noodzakelijk! Ik raad elke vrouw aan om zich als een godin te voelen.
Bedankt Willemijn.
Nathalie

Voel je welkom samen te ontdekken wat jij op dit moment nodig hebt

Ik geloof in een wereld waarin jij jouw dromen kan creëren en jouw externe beleving een spiegel is van jouw binnenwereld. Wanneer de binnenwereld van mensen in eenheid is met de bron zie je dit terug in de wereld vol met liefde, wijsheid, verbinding, samen en SPRANKELS.

Ben je klaar om de meest magische versie in jezelf te omarmen, te openen en lief te hebben?
Ben je klaar om volledig ja te zeggen tegen de reis hier op aarde?
Ben je klaar om te verbinden met de diepe wijsheid in jouw baarmoeder?
Ben je klaar om volledig zeggenschap te hebben op jouw lichaam en leven?
Ben je klaar om de diepe verbinding aan te gaan met jezelf?

Mijn intentie met dit inschrijfformulier is om jou beter te leren kennen en te voelen of wij een match zijn.

Voel je dit wil ik! Vul dan het intakeformulier in. Hierna neem ik contact met je op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.